Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Telefon

Din indkøbskurv

  Pris i alt inkl. momsDKK 0,00

  Swienty har leveret alt til biavl siden 1981


  Vi holder til i Sønderborg – en dynamisk erhvervsby tæt ved den dansk-tyske grænse. Det er her, vi har vores produktion, administration, vores showroom og vores lager med over 2.000 forskellige produkter.

  Vi fortsætter med at vinde priser… 
  Swienty A/S har igennem en lang årrække vundet talrige internationale og nationale priser og udmærkelser. Mange gange er det blevet til medaljer ved Apimondia. Samtidig fik firmaets grand old man, grundlægger Bernhard Swienty, Danmarks biavlerforenings Guldnål for sit pionerarbejde og sit livslange engagement indenfor dansk biavl.

  Swienty World Wide 
  Vi er overbeviste om, at vores succes skyldes den enorme erfaring og ekspertise, vi vinder ved at operere både nationalt og globalt. Vi gør en dyd ud af at servicere alle lige godt; om man befinder sig i Thy eller Nepal. Igennem de sidste 35 år har vi sendt vores produkter til alle verdenshjørner. Det har givet os en uovertruffen erfaring og ekspertise med eksport, fragt og forsendelse. Derfor kan vi levere hurtigt, billigt og sikkert til alle overalt. Vi er World Wide. Også på indkøbssiden opererer vi på internationalt niveau. Bestandigt supplerer vi vores varekatalog med de bedste produkter fra hele verden. Derfor finder du hos Swienty A/S de nyeste redskaber, maskiner og udstyr på markedet. 

  Kerneområder 
  Innovation, kvalitet, alsidighed og anvendelighed er nøgleord i vores over 100 egenproducerede produkter, inden for 4 hovedgrupper: 

  1. Aftapning
  Vores berømte DANA api MATIC produktlinie, et af firmaets flagskibe, er markedets mest pålidelige aftapningsanlæg. Der er tale om et professionelt og fleksibelt anlæg, der uden videre kan udbygges i takt med, at produktionsbehovet stiger.

  2. Varmeteknologi
  Vores DANA api THERMA er et optønings- og filtreringssystem, der dækker alle behov indenfor honningbehandlingen. Redskaberne er både skånsomme og effektive. Herved bevares honningens kvalitet samtidig med at arbejdsgangen lettes betragteligt.

  3. Opstablingsstader
  Vores kvalitetsopstablingsstader, SWI-BO (Styropor), bliver produceret i det internationalt brugte Langstroth-stade, vores eget danske 12x10 stade samt de 2 vigtigste engelske stademål. Til disse kan vi levere alt fra magasiner til fodertasker og tagclips.

  4. Dronningeavl
  Vores højkvalitetsprodukter til alle dronningeavlens facetter inkluderer praktiske SWI-BINE parringsstader, Swienty Rugemaskiner og selvfølgelig vores internationalt prisbelønnede Swienty Insemineringsapparat, firmaets juvel. 

  Vi har altid været internationalt orienteret; et udsyn, der nu for alvor bærer frugt. Vi har sendt vores aftapningslinje til snart sagt alle verdenshjørner, herunder store anlæg til Nepal og til Hans Kongelige Højhed, Kronprinsen af Saudi Arabien. Det er i sandhed svært at forestille sig, at det hele startede som en lille hobbyvirksomhed for over 35 år siden. Bernhard Swientys livslange, enorme indsats for biavlen blev for nylig belønnet med Danmarks Biavler Forenings guldnål. En glædelig begivenhed, vi er særligt stolte over at kunne præsentere, fordi udmærkelsen mere end noget andet afspejler vores dybe rodfæste i det danske biavlsmiljø. Dette rodfæste er en konstant kilde til ideer og inspiration og i den forstand er biavlsmiljøet i Danmark vores afsæt til de globale markeder. 

  Det kribler i vores fingre efter at komme i gang med en ny sæson og vi glæder os til at høre fra dig.

  Med ønsket om søde tider for alle vore kunder.

  Venlig hilsen: Swienty A/S

  Swienty Priser
  1987 - Gold Warszawa - DANA api MATIC
  1987 - Silver Warszawa - Insemination Apparatus
  2003 - Silver Slovenia - Manual lid-fitter
  2005 - Bronze Dublin - World extractor
  2015 - Bronze Daejon - Varroatester
  2019 - Gold Montreal - Best looking stand, large stand category

  2001 - Børsen Gazelle
  2002 - Børsen Gazelle
  2003 - Børsen Gazelle

  Da vi også sælger bifoder og andre varer som kommer i kontakt med fødevarer er vi selvfølgeligt registreret hos fødevarestyrelsen. Se den seneste kontrolrapport her.
  vi bruger, wir benutzen, we use Cookies. Cookies - mere, mehr, more