Verdensomspændende projekter

 
 

 

Swienty A/S er skandinaviens største forhandler af biavlerudstyr, og det til lande over hele verden. Ligeledes spænder vores internationale aktiviteter vidt idet vi har været involveret i design, fremstilling, installering og brug af komplette tappelinjer i mange år.

Udvalget af leverede produkter strækker sig over alt fra enkelte tappemaskiner til komplette honningbearbejdnings-, filtrerings-, tapnings- og emballeringslinjer. 

Igennem disse projekter, har vi opnået omfangsrig specialviden samt know-how på området for installation og operation af honning-behandlings faciliteter og er i konstant samarbejde med nye internationale partnere.

Årsagen til denne verdensomspændende succes er, at vi hos Swienty prioriterer et højt service niveau uanset din geografiske placering og nøgleord som innovation, kvalitet, alsidighed og anvendelighed samt et mangeårig fokus på det internationale marked. Dette har resulteret i uovertruffen erfaring og ekspertise. 

 

Hvis De har yderligere spørgsmål til vores internationale aktiviteter eller ønsker mere information omkring vores indsats på tværs af kloden, så ring til os eller send en mail ved at klikke på brevet. 

 
 
Dansk English Deutsch Dansk

Indkøbskurv

Ingen varer valgt


Månedens Produkt

EffectShop